Kontakt oss
no se com fi no

Olja och gas

Från kostnadseffektivt korrosionsskydd till speciallösningar i plast

Olja och gas är en allt viktigare marknad för Hallingplast. Förutom att detta är en bransch som vi är vana att arbeta med, har vi har kvalitet och den kapacitet som krävs för att hantera projekten.

Ressursbanken
Kontakt oss
Produkter

Water injection pipes

PE-rör som dras in i stålrör för rostskydd är en av våra standardprodukter för subsea. Detta har visat sig vara ett kostnadseffektivt sätt att korrosionssäkra av stålrör. Vi har levererat PE-rör som rostskydd till Water injection pipes sedan 2006 och har varit underleverantör till flera stora subsea projekt. PE- rören skräddarsys till varje enskilt projekt och Hallingplast tar därför fram unika diameter för varje projekt. Se referenslistan här.

Specialprodukter

Vi arbetar direkt mot subsea-installatörer och har på flera uppdrag varit problemlösare att hitta smarta lösningar där plast ingår som en komponent. Utvecklingen av mattor för att stabilisera havsbottnen vid hantering av ROV och draghuvudet för signalkablar är exempel på uppdrag där vår kompetens inom bearbetning av olika plastmaterial kommer till sin rätt.

 

Hallingplast är certifierade enligt ISO9001, och har lång erfarenhet att möta högre krav från kundens än vad standarden anger. Du är välkommen att kontakta oss för ytterligare referenser.

Referensprojekt

Et tryggere gassnett i Stockholm

Milevis med rustbeskyttelse til oljenæringen

Kontakt Martin Andersson

Verkställande Direktör / Försäljningschef Hallingplast AB

Mob: +46 303 441 545

Send epost >