Kontakt oss
no se com fi no

Om Hallingplast

Hallingplast är en nordisk förankrad plastleverantör, med ett starkt kundfokus och närhet till den skandinaviska marknaden. Man utvecklar ständigt nya produkter som förenklar vardagen för kunderna i dom marknader vi verkar i.

Vi har en av Norges största och mest moderna plaströrsfabriker, och har samarbete med ledande europeiska rördelstillverkare. Utbudet av produkter är stort, med en betoning på rör till vatten, avlopp och gas, specialrör till bensinstationer, mjärdar för fiskodling och trafiksäkerhetsprodukter. Företaget har ett starkt fokus på kvalitetssäkring och produktutveckling, och under 2019 firas 50 år med stabil och god tillväxt.

Produktionen använder flexibla och robusta material polyeten (PE) och polypropylen (PP). Tonvikten ligger på en kontinuerlig produktutveckling, vilket gör att bolaget när som helst för att möta industrins krav och kundernas önskemål.

"Hallingplasts affärsidé är att utveckla, tillverka och marknadsföra rör och rördelar i PE och PP på ett miljömässigt positivt sätt. Vi har granskat vår 50-åriga historia och det har varit en särskild tonvikt på närhet och hög servicenivå till våra många kunder på hemmaplan och utomlands. Hög kundnöjdhet bör ligga till grund för alla våra "gör och lastat". Personlig kontakt är viktigt i vårt dagliga arbete.

Vi har fokus på utveckling, innovation och kvalitet på alla nivåer. Ärlighet och tydlig begripligt budskap kommer att prägla vår kommunikation med kunder och partners."

- Jan A. Sannem, Styrelseordförande Hallingplast

Styrelsen i Hallingplast AS

Jan Sannem
Styrelseordförande

Roger Reinton
Styrelsemedlem

Steinar Tragethon
VD

Terje Hvaal
Styrelsemedlem

Anders Tragethon
Styrelsemedlem

Siv Høye
Styrelsemedlem