Kontakt oss
no se com fi no

Energi och telekom

Rimligare installation med PE- rör

Hallingplast levererar PE tryckrör, skarvmaterial, övergångar och luftare till småkraft och mikrokraftverk. Våra PE-rör har egenskaper som gör dem särskilt väl lämpade för vattenkraft. Våra kunder är kraftverk, grossister och svetsföretag.

Ressursbanken
Kontakt oss
Produkter

Inget behov av grävning

PE röret tål extrema väderförhållanden, är korrosionsfritt och är flexibel även vid låga temperaturer. Egenskaper som gör att PE- rör ofta läggas ovan mark. Installationen går snabbare och är naturligtvis mycket mer prisvärd än om det måste sprängas och grävas för att läggas rörgator.

Flänsförband för höga tryck

Standard flänsförband är ofta inte dimensionerade för det höga tryck som uppstår i ett kraftverk. Tillsammans med Reinert Ritz i Tyskland levererar vi flänsförband i stora dimensioner som tål höga tryck.

20 års erfarenhet till ditt förfogande

Hallingplast har varit leverantör till vattenkraft i över 20 år och delar gärna med oss av våra erfarenheter. Beräkning av dimensioner eller att hitta smarta lösningar för anslutningar som gör installationen enklare eller mindre dyra är exempel på vad vi hjälper våra kunder med.

Kontakt Martin Andersson

Verkställande Direktör / Försäljningschef Hallingplast AB

Mob: +46 303 441 545

Send epost >