Hallingplast AB söker en driven Teknisk säljare

Ett spännande tillfälle att få bli del av ett bolag med starkt tillväxt och ständigt ökande efterfrågan på sina produkter!

Om tjänsten

Du kommer arbeta mycket självständigt i säljrollen med hela Sverige som arbetsfält och med daglig kontakt med våra kunder, men också med konsulter, entreprenörer, kommuner och grossister. Det är en varierande, utmanande och rolig roll som erbjuds med många kontaktytor, där dina främsta ansvarsområden kommer vara:

  • uppsökande säljarbete
  • medverkan på tekniska mässor
  • kalkylering och offert
  • framtagande av kundspecifika lösningar tillsammans med våra leverantörer
  • nära samverkan med resten av säljteamet i Sverige och Norge
  • uppföljning av projekt Det förekommer resor med övernattningar i tjänsten och körkort är ett krav.

Din profil

Du är en självständig lagspelare med ett starkt eget driv, som är van att ta egna beslut och som tycker om att nå resultat och bidra till fortsatt framgång och tillväxt. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av försäljning och med fördel då tekniskt sälj i någon form, men detta är inget krav. Det är också meriterande med erfarenhet från VA-branschen och/eller teknisk utbildningsbakgrund. Vidare är du målfokuserad, resultatorienterad, strukturerad och du har ett intresse för teknik och innovationer. Du förmår arbeta långsiktigt, kreativt och strategiskt med längre säljcykler och besitter förmågan att bygga goda kundrelationer över tid.

Vi erbjuder

En självständig roll i ett nischat bolag med stark tillväxt – vi erbjuder dig att få vara med på vår framgångsresa! Du ges möjlighet att arbeta med högkvalitetsprodukter, som är väl etablerade på VA-marknaden, i en god arbetsmiljö med motiverade, kompetenta och engagerade kollegor. Du kommer samarbeta med marknadsledande leverantörer inom VA och dina utvecklingsmöjligheter kommer vara utomordentligt gynnsamma.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Hallingplast med Inopto. Vi granskar ansökningar och intervjuar löpande. För frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, hänvisas till ansvarig rekryterare Peter Karlsson på 0735165514 alternativt peter.karlsson@inopto.se.