Vatten och avlopp är en del av vårt DNA. I alla år har vi prioriterat närheten till marknaden. Genom en nära dialog med ledningsägare, entreprenörer och installatörer, har vi utvecklat nya och värdeskapande produkter. Därför är det ingen hemlighet att vi älskar projekt där vi aktivt får bidra med vår kompetens för att spara kostnader och hitta smarta lösningar.

Kostnadsbesparande innovationer

I mitten av 90- talet utvecklade vi PE- rör med skyddskappa som är speciellt lämpat för schaktfria installationer. Schaktfria tekniker ger stora besparingar vid installationen förutom att det är miljövänligt till följd av minskade utsläpp av transport och mindre ingrepp i närmiljön. Detta är rör som kan användas med till stora delar av befintliga massor. Läs mer om rör med PP-kappa här.

SESU- rör och inspektionsvänliga rören är exempel på innovationer med nyare datum. SESU- rör levereras färdigviktade med integrerad mineralkappa gör att det inte finns behov för det tidsödande jobbet att montera betongvikter. Läs mer om SESU här. Inspektionvänliga rör är ett PE röret med ljus inuti som förenklar inspektioner av installerade rör. Läs mer om inspektions- vänliga rör här.

Tillräckligt stor för de största

Jämfört med våra främsta konkurrenter är vi fortfarande som David mot Goliat. Vi har likväl haft en stabil utveckling och gjort stora investeringar i produktion och logistiklösningar. Idag är vi huvudleverantör till några av de största VA projekt i Norden.

Tillgång till kunskap

Vi är inte bara nära kunderna i utvecklingsprojekt. Med Hallingplast som leverantör har du som kund en sparringpartner och rådgivare både vid planeringsfasen och på byggplatsen.

Ett system - enklare installation och ökad trygghet

Hallingplast är en systemleverantör och leverera fullständig rörprogram med rör, rördelar och brunnar.

Nyfiken på vad vi kan erbjuda?

Skicka oss en förfrågan, så kontaktar vi dig.

Om Hallingplast

Hallingplast extruderar rör och profiler i olika plastmaterial, med betoning på polyeten (PE) och polypropen (PP).
Genom samarbete med några av Europas bästa företag inom plastbearbetning, erbjuder vi ett komplett sortiment av rör och delar.

Läs mer om Hallingplast ›

Umbraco CMS från MarkedsPartner