Flexibla autoskyddräcke i PE är väl lämpad för nordiskt klimat.

Vid byggnation av en väg så är det många som kämpar om plats. Vatten och avlopp, dagvatten och olika kablar skall ner marken - och i vägkanten skall det sättas upp vägsäkring för både hårda som mjuka trafikanter.

Vägsäkring

Hallingplast levererar vägsäkringsprodukter i plast som uppfyller kraven på marknaden och våra stolpar för vägräcken har funnits på marknaden i många år. Produkterna är framtagna i nära samarbete med vägmyndigheter och intresseorganisationer. Som i allt annat vi gör, har vi användare i fokus när vi utvecklar innovativa lösningar.

Vårt senaste tillskott till branschen är underkörningsskydd för motorcyklister som fästs under det traditionella vägräcket.

Kabelskyddsrör

Vid traditionell anläggning av en väg, bro eller tunnel läggs det ofta ner flera kilometer med kabelskyddsrör. Hallingplast levererar båda rör för att lägga direkt i öppet schakt, tunnel eller för ingjutning i bro.

Vatten och avlopp

Produkter för vatten och avlopp är bland våra kärnprodukter, och vi har här produkter anpassade för flesta anläggningar. Under åren har vi varit leverantör av några av de största road anläggningarna i Norge. Exakt logistik är en kritisk faktor för effektiv vägprojekt och Halling, därför, en plast brett sortiment av både i röret och försäkringsprodukter i lager.

Nyfiken på vad vi kan erbjuda?

Skicka oss en förfrågan, så kontaktar vi dig.

Om Hallingplast

Hallingplast extruderar rör och profiler i olika plastmaterial, med betoning på polyeten (PE) och polypropen (PP).
Genom samarbete med några av Europas bästa företag inom plastbearbetning, erbjuder vi ett komplett sortiment av rör och delar.

Läs mer om Hallingplast ›

Umbraco CMS från MarkedsPartner