Olja och gas är en allt viktigare marknad för Hallingplast. Förutom att detta är en bransch som vi är vana att arbeta med, har vi har kvalitet och den kapacitet som krävs för att hantera projekten.

Water injection pipes

PE-rör som dras in i stålrör för rostskydd är en av våra standardprodukter för subsea. Detta har visat sig vara ett kostnadseffektivt sätt att korrosionssäkra av stålrör. Vi har levererat PE-rör som rostskydd till Water injection pipes sedan 2006 och har varit underleverantör till flera stora subsea projekt. PE- rören skräddarsys till varje enskilt projekt och Hallingplast tar därför fram unika diameter för varje projekt. Se referenslistan här.

Specialprodukter

Vi arbetar direkt mot subsea-installatörer och har på flera uppdrag varit problemlösare att hitta smarta lösningar där plast ingår som en komponent. Utvecklingen av mattor för att stabilisera havsbottnen vid hantering av ROV och draghuvudet för signalkablar är exempel på uppdrag där vår kompetens inom bearbetning av olika plastmaterial kommer till sin rätt.

 

Hallingplast är certifierade enligt ISO9001, och har lång erfarenhet att möta högre krav från kundens än vad standarden anger. Du är välkommen att kontakta oss för ytterligare referenser.

Nyfiken på vad vi kan erbjuda?

Skicka oss en förfrågan, så kontaktar vi dig.

Om Hallingplast

Hallingplast extruderar rör och profiler i olika plastmaterial, med betoning på polyeten (PE) och polypropen (PP).
Genom samarbete med några av Europas bästa företag inom plastbearbetning, erbjuder vi ett komplett sortiment av rör och delar.

Läs mer om Hallingplast ›

Umbraco CMS från MarkedsPartner